Kickstart bij Basic-Fit

ProFit is een vaste partner van Basic-Fit. Voor de vestiging Aalsterweg in Eindhoven verzorgen wij alle Kickstarts. In een kleine groep van maximaal drie personen maken wij je op een laagdrempelige manier wegwijs in de Basic-Fit vestiging. Een Kickstartsessie duurt 60 minuten en kost slechts €14,99.

Kickstart onder begeleiding van een Personal Trainer van ProFit

Wanneer je een kickstart boekt bij Basic-Fit op de Aalsterweg in Eindhoven zal je tijdens de sessie altijd begeleid worden door één van onze Personal Trainers. Wij leggen je uit hoe de apparaten werken, we bespreken globaal je doelen en geven daarbij aan welke oefeningen het meest geschikt zijn voor deze doelen.

Je maakt kennis met de verschillende “zones” in de club en iedereen krijgt de ruimte om vragen te stellen aan de Personal Trainer. Het doel van de kickstart is om jou voldoende tips en informatie te geven om zelf aan de slag te kunnen.

Vaker begeleiding door een Personal Trainer?

Ondanks dat de kickstart een goed beeld geeft van de club en de oefeningen die bij jouw globale doelen passen zien wij vaak dat meer begeleiding gewenst is. Onze ervaring leert dat enkele extra sessies onder begeleiding van een Personal Trainer voor velen geen overbodige luxe is. Op deze manier kunnen we een sterke basis leggen om jou doelgericht en effectief met Fitness aan de slag te laten gaan.

Na elke kickstart is er de mogelijkheid om direct een afspraak te maken met een trainer van ProFit voor een vervolgsessie of meerdere vervolgsessies.

Interesse?
Boek hier je kickstart sessie!